16 aug, 2023

Rapid klara med två viktiga avtal

Två nya viktiga uppdrag för Rapid Säkerhet har blivit klara. Rapid har fått förtroende att fortsätta befintligt uppdrag för Upplands-Bro kommun samt åter igen få leverera tjänster till Fastighets AB Förvaltaren. 

 Upplands-Bro kommun 

Upplands-Bro kommun och Rapid Säkerhet AB har förnyat sitt samarbete efter en ny upphandling. Det nya avtalet är på 2+1+1 år och ger Rapid möjligheten att kunna fortsätta det omfattande trygghetsskapande arbetet som påbörjades för 4 år sedan. 

– Just det här uppdraget som verkligen präglas av aktuella lägesbilder, samverkan på riktigt med efterföljande åtgärder och ett väldigt tydligt gemensamt mål i en tryggare kommun för alla är väldigt utvecklande, säger Rapids Vice VD Fredrik Molin.

– Det är oerhört stimulerande för vår duktiga personal att få fortsätta med det goda trygghetsarbete som pågått de senaste åren. Kontinuitet är en viktig faktor när arbetar med trygghet och säkerhet, säger Rapids VD Mats B Adman.

Fastighets AB Förvaltaren
 

Avtalet gäller bevakningstjänster, larmcentralstjänster, störningsjour och fastighetsjour. Uppstart är 2023-09-01 och avtalet sträcker sig över 2+1+1 år. 

– Förvaltaren är en nygammal kund för Rapid och det gör oss väldigt trygga i de förväntningar som finns i uppdraget. Det gör att vi kan blanda den erfarenheten med det nytänkande gällande kontaktskapande trygghetstjänster som Rapid har utvecklat under de senaste åren. Det känns också extra kul med uppdrag på hemmaplan och vi är övertygade vår närhet är en stor fördel för både Förvaltaren och Rapid.
Fredrik Molin, Vice VD Rapid Säkerhet

 

Liknande artiklar