04 apr, 2023

Klart med flytt av kontor till Technopolis Kista 

Rapid Säkerhet flyttar in i Technopolis lokaler på drygt 1 400 kvadratmeter vid slutet av året. Kontraktet sträcker sig över tio år. 

– Det som avgjorde vårt val av Technopolis är helheten. Det finns mycket bra här – närhet till våra kunder, lokalernas utformning och potential, men också flexibiliteten hos Technopolis och deras olika tjänster. Vi känner också att det geografiska läget är bra och att vi tillsammans kan bidra till att göra området ännu mer attraktivt. Inte minst då vi med vår närvaro kommer att kunna bidra till en ökad trygghet och säkerhet för hela Kista, säger Mats Adman, vd på Rapid Säkerhet. 

– Vi har varit i Kista i nästan 1,5 år nu, och campuset börjar gradvis fyllas på, något som visar efterfrågan på flexibla kontorslösningar med tjänster. Vi är väldigt glada över att välkomna Rapid till vårt campus, säger Anders Lindskog, Senior Asset Manager på Technopolis Kista. 

Utöver det nya hyresavtalet kommer Rapid dessutom gå in som Technopolis nya säkerhetspartner i Kista. 

– Vi är stolta över att välkomna Rapid både som ny hyresgäst och som vår nya säkerhetspartner. Det är ett stort avtal som verkligen visar på att vi är den ledande experten inom vårt område och vi ser fram emot att inleda samarbetet i slutet av året, säger Anders Lindskog. 

Rapid har det senaste året vuxit kraftigt och flytten innebär mer plats för en expanderande verksamhet samt mycket bra förutsättningar för att fortsätta utveckla verksamheten. 

Liknande artiklar