02 feb, 2022

Rapid startar nytt uppdrag i Huddinge

Rapid startar nu upp ett nytt uppdrag i Huddinge. Med start i början av februari 2022, levererar Rapid trygghetsskapande tjänster till Huddinge. Dessa tjänster inkluderar bland annat ordningsvakter, väktare och hundförare.

Uppdraget innefattar bevakning av Huddinge Centrum, Flemingsbergs Centrum och Skogås Centrum. Utöver bevakning av centrum i området, så innefattar även uppdraget larmutryckningar och ronderande bevakning som inkluderar alla kommunala verksamheter och lokaler.

Samarbetet sträcker sig över 2 år med en möjlig förlängning till 4 år och innefattar bevakning dygnet runt.

”Denna typ av uppdrag passar Rapid perfekt, då det är i linje med vår befintliga verksamhet och framtida utveckling. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare för att kunna möta kundens behov på bästa sätt och samtidigt ha vår och kundens personal i fokus, vilket är en förutsättning för att kunna leverera högkvalitativa tjänster och gemensamt skapa trygghet för vår kund och alla andra i bevakningsområdet.”

Fredrik Molin, Vice VD, Rapid Säkerhet AB

Rapid har en gedigen erfarenhet från framgångsrik centrumbevakning och arbetar aktivt med förebyggande åtgärder för att minska risk för skador, otrygghet eller annan fara. Utöver detta arbetar Rapid även med att minska miljöpåverkan samt generellt främja en prydlig och säker miljö.

Liknande artiklar