11 okt, 2019

Rapid söker trygghetsvärdar

Om Rapid Säkerhet AB

Rapid säkerhet AB är ett auktoriserat bevakningsföretag. Koncernen omsätter ca 165 miljoner kronor och har ca 300 anställda.

Inom säkerhet erbjuder vi helhetslösningar med tjänster som larmmottagning, larmåtgärdsutryckningar, stationärbevakning, ronderande bevakning, ordningshållning, områdesbevakning, störningsjour och fastighetsjour. Rapid har en platt och effektiv organisation.

Vi arbetar för att i så stor utsträckning som möjligt använda fast anställd personal som erhåller god internutbildning och har chansen att utvecklas inom bolaget, vilket har lett till att Rapid skapat en av branschens lägsta personalomsättningar.

Kvalifikationer
– Minst 21 år gammal
– Gymnasiekompetens
– Ej förekommande i belastningsregistret
– Flytande svenska i tal och skrift med goda kunskaper i engelska
– God hälsa, psykiskt stabil
– Ordnad privatekonomi
– Inga föreliggande hinder för godkännande av Länsstyrelsen
(Detta är ett krav gällande anställning vid auktoriserat bevakningsföretag)

Meriterande
– Genomförd väktarutbildning
– Tidigare erfarenhet från branschen
– Bred livserfarenhet
– Erfarenhet av servicearbete

Om arbetsuppgifterna

Arbetet som trygghetsvärd är befriat från de traditionella väktartjänsterna och bevakningsmomenten, vilket ger många fördelar när det kommer till att arbeta proaktivt och uppsökande. Arbetet går ut på att genom relationsbyggande nätverk förekomma problemen innan de uppstår och därigenom öka den upplevda tryggheten.

 

Skicka in ditt CV och personliga brev till:

planering@rapidsakerhet.se

Märk ansökan med ”Trygghetsvärd”. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar! Rekrytering sker löpande.

Liknande artiklar