03 dec, 2020

Rapid söker larmoperatörer


Om arbetet som larmoperatör
Som larmoperatör arbetar du i verksamhetens hjärta och det är din uppgift att förmedla information mellan berörda parter. Det kan handla om att förmedla larm till polis och räddningstjänst, fördela uppdrag till väktare på fältet, ta emot felanmälningar från kunder osv. Oavsett ärende så är det du som operatör som är första kontakten, det är därför av yttersta vikt att du kan prioritera efter behov och ta snabba beslut. Du kommer att få stor insikt i bevakningsbranschen och lära dig något nytt varje dag, ingen dag är den andra lik. Vi bedriver verksamhet dygnet runt årets alla dagar vilket medför att arbetet innefattar helg och skiftarbete. Tjänsten kräver att du kan hantera stressiga situationer och trivs med att arbeta i grupp.

Du kommer att vara företagets röst gentemot omvärlden vilket ställer höga krav på service och bemötande. Vi anser att tidigare erfarenhet från larmcentral eller traditionellt kundtjänstarbete är mycket värt men inget krav. Om vi anser att du är rätt person för jobbet så kommer vi att utbilda dig internt och kunna erbjuda dig ett varierande och spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
– Gymnasiekompetens
– Ej förekommande i belastningsregistret
– Flytande svenska i tal och skrift med goda kunskaper i engelska
– God hälsa, psykiskt stabil
– Ordnad privatekonomi
– Inga föreliggande hinder för godkännande av Länsstyrelsen
(Detta är ett krav gällande anställning vid auktoriserat bevakningsföretag)

Meriterande
– Tidigare erfarenhet från branschen
– Bred livserfarenhet
– Erfarenhet av servicearbete

Anställning
Anställningen är en behovsanställning.
Rapid tillämpar provanställning om 6 månader.
Anställningsvillkor i enlighet med kollektivavtal.

Om Rapid Säkerhet AB
Rapid säkerhet AB är ett auktoriserat bevakningsföretag. Koncernen omsätter ca 165 miljoner kronor och har ca 300 anställda.

Inom säkerhet erbjuder vi helhetslösningar med tjänster som larmmottagning, larmåtgärdsutryckningar, stationär och ronderande bevakning, ordningshållning, områdesbevakning, störningsjour och fastighetsjour. Rapid har en platt och effektiv organisation.

Vi arbetar för att i så stor utsträckning som möjligt använda fast anställd personal som erhåller god internutbildning och har chansen att utvecklas inom bolaget, vilket har lett till att Rapid skapat en av branschens lägsta personalomsättningar.

Skicka in ditt CV och personliga brev till:

planering@rapidsakerhet.se

Märk ansökan med ”Larmoperatör”. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar! Rekrytering sker löpande.

Liknande artiklar