17 maj, 2021

Rapid söker hundförare

Om arbetet som hundförare på Rapid

Rapid Säkerhet AB söker färdigutbildad väktare med godkänt hundekipage för nattskift. Tjänsten avser en heltid. Arbetet kommer att bestå av utryckning och ronderande bevakning där hunden fungerar som ditt skydd. Hundekipage skall stärka bevakningen med hjälp av erfarenhet och kunskap om hur hundens sinnen bidrar till att föraren har större möjlighet att upptäcka avvikelser i bevakningsuppdraget.

Som hundförare skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier i miljöer och etableringar med tillhörande ytterområden.

Kvalifikationer
– Godkänd hundförarutbildning och godkänt hundekipage
– Ej förekommande i belastningsregistret
– Flytande svenska i tal och skrift med goda kunskaper i engelska
– God hälsa, psykiskt stabil
– Ordnad privatekonomi
– Inga föreliggande hinder för godkännande av Länsstyrelsen
(Detta är ett krav gällande anställning vid auktoriserat bevakningsföretag)

Meriterande
– Tidigare erfarenhet från branschen
– Bred livserfarenhet
– Erfarenhet av servicearbete

Anställning
Anställningen är en behovsanställning.
Rapid tillämpar provanställning om 6 månader.
Anställningsvillkor i enlighet med kollektivavtal.

Om Rapid Säkerhet AB
Rapid säkerhet AB är ett auktoriserat bevakningsföretag. Koncernen omsätter ca 180 miljoner kronor och har ca 350 anställda.

Inom säkerhet erbjuder vi helhetslösningar med tjänster som larmmottagning, larmåtgärdsutryckningar, stationär och ronderande bevakning, ordningshållning, områdesbevakning, störningsjour och fastighetsjour. Rapid har en platt och effektiv organisation.

Vi arbetar för att i så stor utsträckning som möjligt använda fast anställd personal som erhåller god internutbildning och har chansen att utvecklas inom bolaget, vilket har lett till att Rapid skapat en av branschens lägsta personalomsättningar.

Skicka in ditt CV och personliga brev till:

planering@rapidsakerhet.se

Märk ansökan med ”Hundförare”. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar! Rekrytering sker löpande.

Liknande artiklar