30 maj, 2018

Rapid Säkerhet säkrar Bromma Blocks

Rapid Säkerhet har tagit över leveransen av säkerhetstjänster på Bromma Blocks per den 1 maj. Det tredje köpcentrumet som Rapid tagit över under 2018. Mats B. Adman, VD för Rapid, ser uppdraget som ännu ett led i en positiv trend.
–  Rapid organiska tillväxt under 2017 var cirka 11 procent och under våren har denna goda trend fortsatt, säger han.

Rapid har startat upp flera större uppdrag gällande bevakning under första delen av 2018, bland annat inom  området trygghetsvärdar, exempelvis i Fisksätra.– Trygghetsvärdar är ett koncept som vi tror kommer växa till fler områden där just den typen av insatser krävs, menar Mats B. Adman.

Rapids största uppdrag när det gäller trygghetsvärdar avser kollektivtrafiken i Stockholm.

Ett annat område där Rapid har stark tillväxt är säkerhets- och bevakningstjänster i köpcentrum.Uppdraget att ta över leveransen av säkerhetstjänster på Bromma Blocks per den 1 maj är det tredje köpcentrumet som Rapid tagit över under 2018.

– Uppdraget innebär att vi har en stor del i Bromma Blocks kunders upplevelse vid ett besök. Vårt arbetssätt är att verka som ambassadörer för handelsplatsen och samtidigt vara en trygghetsresurs. Det är vad kunder i det här segmentet allt mer efterfrågar, kommenterar Mats Adman avslutningsvis.

Bromma Blocks-avtalets värde är ca 1,8 milj per år.

Publicerad av: SecurityWorldMarket
Publicerad : 2018-05-30

Liknande artiklar