05 jan, 2023

Rapid presenterar årets medarbetare 2022!

Årets medarbetare delas ut inom flertalet kategorier. Årets ordningsvakt, årets medarbetare, årets operatör, årets trygghetsvärd samt årets väktare. 

Rapid är mycket stolta över sina duktiga och engagerade medarbetare och årets medarbetare är ett tillfälle att ge lite extra uppmärksamhet och beröm till utvalda personer som gjort ett fantastiskt arbete under året.  

Årets medarbetare: John 

Med motiveringen: John är ett föredöme i sann Rapidanda. Johns ställer alltid uppför sina kollegor och för Rapid. Det spelar ingen roll om det ligger i hans roll som arbetsledare eller om det handlar om att hjälpa en kollega med något helt annat, John finns där! 

Årets ordningsvakt: Saman 

Med motiveringen: Saman har utvecklats väldigt mycket under året, tagit emot feedback på ett konstruktivt sätt och förvandlat det till utveckling. Han är en fantastisk ambassadör för Rapid och sätter företaget I första rummet, oavsett vad ämnet är. Han skapar energi och motivation I uppdrag och bidrar till att utveckla Rapid till nya höjder. 

Årets operatör: André 

Med motiveringen: André har under detta år gått från klarhet till klarhet. Han har en väldigt hög servicenivå när han pratar med kunder och vakter. 

En av Andrés styrkor är att sprida god stämning bland kollegor samtidigt som han är väldigt noggrann i sitt arbete. Med sin pedagogiska inställning och kunskap så har han varit till stor hjälp när det kommer till att utbilda nya larmoperatörer. 

Årets trygghetsvärd: Yohannes  

Med motiveringen: Har jobbat länge i uppdraget och är alltid på bra humör. Han är en pedagogisk och uppskattad mentor som på ett diplomatiskt sätt lär upp nya medarbetare. Han ställer alltid upp när och där han behövs och är positivt inställd till jobbet. Klagar aldrig utan sköter sitt jobb och tar sitt ansvar på ett inspirerande sätt. 

Årets väktare: Henok

Med motiveringen: Henok är det perfekta exemplet man kan ha som har följt Rapid utvecklings trappa. Henok började sin resa med SL uppdraget redan där gjorde han ett kanonjobb genom att visa viljan att utvecklas. Några år senare fick han testa att jobba på andra viktiga uppdrag som han skötte galant. Idag agerar han som GL i ett av Rapids äldsta och största kunder Equinix. 

Henok har varit fantastisk service minded , Har haft kund i fokus och dess välmående, tagit sig an ansvar som har tagit Rapid till högre höjder i kundens ögon. Henoks främsta egenskap har varit kvalitetstänk som har snappats upp av kund som har blivit verklighet. Självgående, säker, trygg och kund i fokus är Henoks starkaste sidor. Du är mycket uppskattad Henok. 

Liknande artiklar