25 mar, 2022

Nytt stort uppdrag för Rapid Säkerhet AB

Nu står det klart att Rapid Säkerhet även tar sig an uppdraget avseende SL och trygghetsresurser i kollektivtrafiken i norra Region Stockholm. Avtalet omfattar tjänster för att öka den upplevda tryggheten för resenärer och personal i kollektivtrafiken i form av ordningsvakter. Ordningsvakterna kommer aktivt medverka till att upprätthålla den allmänna ordningen och verka trygghetsskapande och brottsförebyggande med resenärerna i fokus.

Rapid Säkerhet har sedan tidigare ansvar över motsvarande uppdrag i Stockholm City till ett årligt uppdragsvärde om cirka 15 miljoner kronor. Det nya avtalet omfattar norra Stockholm, vilket innebär en utökning av samarbetet mellan SL och Rapid Säkerhet. Uppdraget sträcker sig över 4 år med möjlighet till förlängning i 2+2 år och har en årlig omslutning på cirka 55 miljoner kronor, med start den 1/8 2022.

” Vi betraktar möjligheten att fortsätta det framgångsrika samarbetet med SL som ett kvitto på att vi gör ett riktigt bra jobb och att våra kunder är nöjda med vår prestation. Vi har under lång tid arbetat målmedvetet, levererat hög kvalitet och har en mycket stark organisation med goda förutsättningar och motiverad personal, vilket tydligt märks i vår leverans och nöjdheten hos våra kunder. Vi är väldigt glada att vi får detta förtroende från SL att fortsatt vara en del av trygghetsarbetet i kollektivtrafiken.” säger Rapids VD Mats B Adman.

Mer information kan fås av

Mats B Adman VD 0709-439305 adman@rapidsakerhet.se

Fredrik Molin Vice VD 0730-203756 fredrik.molin@rapidsakerhet.se

Rapid Säkerhet AB www.rapidsakerhet.se

Info Rapid

Rapid Säkerhet är ett auktoriserat, SSF 1063:2, SSF 136:5, ISO 9001:2015 ISO 14001:2015 certifierat säkerhetsföretag. Koncernen omsätter idag drygt 200 miljoner kronor och har cirka 450 anställda.

Liknande artiklar