Rapid söker ordningsvakter till SL-uppdraget

Ordningsvakt
Kommun: Stockholm


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 8

Kvalifikationer

Meriterande:

  • Arbetslivserfarenhet: ordningsvakt 1-2 år
  • Gymnasial utbildning
  • God språkförmåga Engelska

Krav:

  • God språkförmåga Svenska
  • Körkort: B


Om jobbet:

Rapids ordningsvakter bemannar idag kollektivtrafiken i de norra delarna av Stockholm med både fot- och bilburna patruller.

Som ordningsvakt i kollektivtrafiken träffar du på och får bemöta många olika människor i olika livssituationer och hälsotillstånd. Detta är ett spännande och viktigt arbete där ingen dag är den andra lik och man kan aldrig veta vad dagen ska bjuda på. Rollen som ordningsvakt är väldigt varierande där du ena stunden får vara behjälplig med vägbeskrivning för att i nästa stund rädda liv och ingripa mot brott som begås. Det är av yttersta vikt att värna om ordningsvaktsyrket som representant för Rapid Säkerhet samt på bästa sätt förvalta förtroende man har från allmänheten och SL.

Vi har kollektivavtal.


Arbetsuppgifter:

Upprätthålla den allmänna ordningen, arbeta med service, skapa trygghet för allmänheten, förebygga brott, samverka och skapa relationer med andra aktörer i områden där vi tjänstgör. Du kommer att jobba i patrull tillsammans med en kollega under tjänstgörande arbetsledare.

Personliga egenskaper:
Du ska vara säkerhetsmedveten, jobba med värdskap och ha en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi söker dig som kan kombinera god service med ett högt säkerhetstänk och har bra kommunikations- och samverkansförmåga.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
– Inga anmärkningar i belastnings- eller misstankeregister
– Gymnasiekompetens
– God svenska i tal och skrift samt engelska i tal
– God hälsa och fysik
– Ordningsvaktsutbildning och gällande förordnande

Om anställningen:
Lönetyp: Fast månads- eller timlön.

Var ligger arbetsplatsen?
Kronborgsgränd 15
164 46 Kista

Om Rapid Säkerhet AB:
Verksamheten som ligger till grund för dagens Rapid koncern startades 1985. Dagens skepnad av Rapid har funnits sedan 1999 och sedan 2002 står Gabrielsson Invest som 100 % ägare. Rapid har utvecklats kraftigt de senaste åren och har en estimerad omsättning på mer än 200 miljoner kronor och ca 700 anställda. Fokus för vår verksamhet har grundats i vår affärsidé och kvalitetspolicy som också genomsyrar verksamheten.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Ansök genom att skicka ditt CV och en personlig beskrivning via kontaktuppgifterna nedan. OBS! märk din ansökan med ”SL OV”

Olivera Pobra
HR Resurs
olivera.pobra@rapidsakerhet.se
08 564 22 103

Petar Milic
Samordnare
petar.milic@rapidsakerhet.se
08 564 221 02