Rapid söker ordningsvakter till SL-uppdraget

Rapid Säkerhet AB söker nu Ordningsvakter till SL-uppdraget (norrblocket) med uppstart 1/8-2022

Rapids Ordningsvakter kommer att bemanna kollektivtrafiken i de norra delarna av Stockholm med både fot- och bilburna patruller.

Som Ordningsvakt i kollektivtrafiken träffar du på, och får bemöta, många olika människor i olika livssituationer och hälsotillstånd. Detta är ett spännande men viktigt arbete där ingen dag är som den andra och man kan aldrig veta vad den ska bjuda på. Rollen som Ordningsvakt är väldigt varierande där du ena stunden får vara behjälplig med vägbeskrivning för att i nästa stund rädda liv och ingripa mot brott som begås. Det är av yttersta vikt att värna om och representera yrket, uniformen och det förtroende man har från allmänheten på bästa sätt.

Arbetsuppgifter: Upprätthålla den allmänna ordningen, arbeta med service, skapa trygghet för allmänheten, förebygga brott, samverka och skapa relationer i de områden där vi tjänstgör. Du kommer att jobba i patrull tillsammans med en kollega under tjänstgörande arbetsledare.

Kvalifikationer: Du ska vara säkerhetsmedveten, jobba med värdskap, stresstålig och ha en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi söker dig som kan kombinera god service med ett högt säkerhetstänk samt att du även har kommunikations- och samverkansförmåga.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
– Vara ostraffad
– Gymnasiekompetens
– God svenska i tal och skrift samt engelska i tal
– God hälsa och fysik
-Ordningsvaktsutbildning med utförd fortbildning.

Om Rapid Säkerhet AB
Verksamheten som ligger till grund för dagens Rapid koncern startades 1985. Dagens skepnad av Rapid har funnits sedan 1999 och sedan 2002 står Gabrielsson Invest som 100 % ägare. Rapid har utvecklats kraftigt de senaste åren och har en estimerad omsättning på ca 185 miljoner kronor och ca 350 anställda. Fokus för vår verksamhet har grundats i vår affärsidé och kvalitetspolicy som också genomsyrat verksamheten. Lön enligt gällande kollektivavtal.

Skicka in ditt CV och skriv ett personligt meddelande i formuläret nedan