Rapid söker ordningsvakter till SL-uppdraget

Tjänsteställe: SL

Arbetsuppgifter
Syftet är att upprätthålla den allmänna ordningen, skapa trygghet för allmänheten, förebygga brott, samverka och skapa relationer i de områden där vi tjänstgör. Du kommer att jobba tillsammans med en kollega.

Vi söker
Du ska vara säkerhetsmedveten, jobba med värdskap, stresstålig och ha en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi söker hos dig som kan kombinera god service med ett högt säkerhetstänk samt att du även har kommunikations- och samverkansförmåga.

Du behöver vara tillgänglig för SL utbildning 6/12 – 10/12 mellan 09.00-16.00 samt certifiering 14/12. Utbildningen är betald.

Kvalifikationer
– Godkänd ordningsvaktutbildning
– Gymnasiekompetens
– Ostraffad
– God svenska i tal och skrift samt engelska i tal
– God hälsa och fysik
– Ordnad ekonomi
– Minst 22 år gammal

Meriterande
– Väktarutbildning VU1/VU2
– Arbete i liknande miljö

Deadline:
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 2021-11-31.

Om Rapid Säkerhet AB

Verksamheten som ligger till grund för dagens Rapid koncern startades 1985. Dagens skepnad av Rapid har funnits sedan 1999 och sedan 2002 står Gabrielsson Invest som 100 % ägare. Rapid har utvecklats kraftigt de senaste åren och har en estimerad omsättning på ca 185 miljoner kronor och ca 350 anställda. Fokus för vår verksamhet har grundats i vår affärsidé och kvalitetspolicy som också genomsyrat verksamheten. Lön enligt gällande kollektivavtal.

 

Skicka in ditt CV och personliga brev till:

personal@rapidsakerhet.se
Märk ansökan med “Ordningsvakt SL”. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar! Rekrytering sker löpande.