Rapid söker Larmoperatör

Om jobbet

Varför inte söka ett av samhällets viktigaste jobb, där du och dina kollegor skapar trygghet för omgivningen, året runt, dygnet runt. Våra larmoperatörer är verksamhetens kärna, där ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande
– Larmoperatör – 1-2 års erfarenhet
– Minst 2 års erfarenhet av telefoni, dator och kundbemötande

Utbildning

Krav
– Gymnasial utbildning

Språk

Krav
-Svenska
-Engelska

Du som söker:

Vi söker dig som kan hantera många bollar i luften samtidigt då det stundvis kan vara ett väldigt högt tempo. Du ska vara serviceinriktad, noggrann och lösningsfokuserad. Du kommer vara den första kontakten mellan våra kunder, väktare och olika myndigheter så som polis och brandförsvar. Du ska kunna prioritera utifrån vad som är viktigast för stunden. Du kommer att vara företagets röst gentemot omvärlden vilket ställer höga krav på dig som person. Det är meriterande om du har god datorvana och att du känner dig bekväm med att arbeta i olika och komplexa system.

Då vi är ett säkerhetsklassat företag görs det en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerskyddslagen.

Intervjuer och rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Rissneleden 142
174 57 Sundbyberg

Om Rapid Säkerhet AB

Rapid säkerhet AB är ett auktoriserat bevakningsföretag. Koncernen omsätter ca 165 miljoner kronor och har ca 300 anställda.

Inom säkerhet erbjuder vi helhetslösningar med tjänster som larmmottagning, larmåtgärdsutryckningar, stationärbevakning, ronderande bevakning, ordningshållning, områdesbevakning, störningsjour och fastighetsjour. Rapid har en platt och effektiv organisation.

Vi arbetar för att i så stor utsträckning som möjligt använda fast anställd personal som erhåller god internutbildning och har chansen att utvecklas inom bolaget, vilket har lett till att Rapid skapat en av branschens lägsta personalomsättningar.

Skicka in ditt CV och skriv ett personligt meddelande via mail till någon av nedan kontakter:

Olivera Pobra
HR resurs
olivera.pobra@rapidsakerhet.se
08 564 221 03

Freddy Weitzel
Planering
freddy.weitzel@rapidsakerhet.se
08-564 214 84