Löneadministratör till Rapid Säkerhet

Vill du bli del av ett växande bolag där du kommer kunna utvecklas inom rollen som Löneadministratör? Vill du till en organisation där frihet under ansvar prioriteras högt och där tydlig kommunikation och ett nära samarbete mellan avdelningar ses som stommen till ett välfungerande företag?

Sök då tjänsten som Löneadministratör till Rapid Säkerhet AB redan idag!

Om företaget

Rapid Säkerhet AB är helägt av Gabrielsson Invest AB. Företaget är certifierat bevaknings- och larmcentralsföretag och tillhandahåller säkerhetslösningar till sina kunder. De säkerhetslösningar som företaget tillhandahåller inkluderar bland annat larmuppkopplingar, kameraövervakning, installation av larmsystem samt stationär och ronderande bevakning. Rapid är i en snabbt växande fas där verksamheten och den personella styrkan utökas snabbt.

Dina arbetsuppgifter

Som Löneadministratör kommer du ingå i ett team om 3 personer. Du kommer att arbeta med löneadministration för 450-550 anställda på Rapid Säkerhet AB. I det dagliga arbetet ingår förutom lönekörningar, bland annat att registrera avvikelser, sjukfrånvaro och ledighet. I ditt arbete kommer du även vara tillgänglig för anställda som har lönerelaterade frågor och sammanställa olika former av statistik i rapporteringssyfte, både internt och externt. Arbetet kommer att kräva administration av både kollektivanställda och tjänstemän, där merparten av lönerna som hanteras gäller kollektivanställda.
Som löneadministratör är du del av en mindre avdelning där det finns gott om möjligheter till att utvecklas och utveckla arbetet. Är du i början av din karriär finns lång erfarenhet inom teamet för att du ska kunna utvecklas inom rollen.

Din profil

Du har minst 1 års erfarenhet av löneadministration och gärna eftergymnasial utbildning med inriktning lön i grunden.
Vi söker dig som kan arbeta systematiskt, organiserat och har god förståelse och kapacitet att lära sig nya system. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom Hogia Lön. Vidare erfarenhet inom Pyramid eller Intelliplan ses som meriterande.
Du kan arbeta efter tydliga deadlines och har gärna god kunskap inom kollektivavtal. Personliga egenskaper som efterfrågas är integritet och god social förmåga. För att nå framgående i denna roll bör du vara självgående, noggrann och stresstålig. Vidare har du ett intresse av att utvecklas och lära dig mer inom löneadministration och inneha en vilja att bidra till utveckling i lönehanteringen. Du ska även ha goda kunskaper inom Office365 och Microsoft Excel.

Framgångsfaktorer

• Erfarenhet inom rollen som Löneadministratör
• Erfarenhet i Hogia Lön, Pyramid och Intelliplan ses som meriterande
• Krav på goda kunskaper inom Office365 och Microsoft Excel
• God social- och kommunikativ förmåga och hög integritet
• Förmåga att arbeta strukturerat och organiserat

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Norra Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-30
Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort.

Du skickar in din ansökan via 
Resultat | LÖNEADMINISTRATÖR TILL RAPID SÄKERHET AB (resultatab.se)

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på 072-215 15 34.