Rapid söker trygghetsvärdar till uppdrag för Stockholms Lokaltrafik

Rapid Säkerhet AB söker nu trygghetsvärdar till SL-uppdraget med uppstart 1/7-2022

I rollen som trygghetsvärd ingår du i vårt team som arbetar dygnet runt. Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Vi söker säkerhetsmedvetna, organiserade och serviceinriktade personer som tycker om att arbeta under varierande arbetsuppgifter. Du som person behöver kunna hantera högt arbetstempo. Du behöver kunna arbeta självständigt men även kunna samarbeta bra i ett team. Som trygghetsvärd är din främsta uppgift att leverera trygghet, kontaktskapande och vara resenärer behjälplig.

Våra trygghetsvärdspatruller börjar och avslutar sina arbetspass i vår lokal i City.

Arbetsuppgifter: Arbeta kontaktskapande och relationsbyggande med resenärer, arbeta aktivt för att öka tryggheten i lokaltrafiken. Du kommer att jobba i patrull tillsammans med en kollega under tjänstgörande arbetsledare.

Kvalifikationer: Du ska vara säkerhetsmedveten, jobba med värdskap, stresstålig och ha en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi söker dig som kan kombinera god service med ett högt säkerhetstänk samt att du även har kommunikations- och samverkansförmåga.

Våra krav är att du som söker ska ha:
– Vara ostraffad
– Gymnasiekompetens
– God svenska i tal och skrift samt engelska i tal
– God hälsa och fysik
– Genomförd och godkänd väktarutbildning (VU1 + VU2)
– Vara minst 24 år gammal

Om Rapid Säkerhet AB
Verksamheten som ligger till grund för dagens Rapid koncern startades 1985. Dagens skepnad av Rapid har funnits sedan 1999 och sedan 2002 står Gabrielsson Invest som 100 % ägare. Rapid har utvecklats kraftigt de senaste åren och har en estimerad omsättning på ca 185 miljoner kronor och ca 350 anställda. Fokus för vår verksamhet har grundats i vår affärsidé och kvalitetspolicy som också genomsyrat verksamheten. Lön enligt gällande kollektivavtal.

Skicka in ditt CV och skriv ett personligt meddelande i formuläret nedan