Rapid söker ordningsvakter

Tjänsteställe: Huddinge Kommun
Omfattning: Heltid / Tillsvidare

Arbetsuppgifter
Syftet är att upprätthålla den allmänna ordningen, skapa trygghet för allmänheten, förebygga brott, samverka och skapa relationer i de områden där vi tjänstgör. Du kommer att jobba tillsammans med en kollega, du kommer vara stationerad i något av köpcentrum, Huddinge, Skogås/Flemingsberg.

Vi söker
Du ska vara säkerhetsmedveten, serviceinriktad, stresstålig och ha en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi söker hos dig som kan kombinera god service med ett högt säkerhetstänk samt att du även har kommunikations- och samverkansförmåga.

Kvalifikationer
– Godkänd ordningsvaktutbildning
– Gymnasiekompetens
– God svenska i tal och skrift samt engelska i tal
– God hälsa och fysik
– Ordnad ekonomi
– Ostraffad

Meriterande
– Väktarutbildning VU1/VU2
– Arbete i liknande miljö

Deadline
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 2021-11-31.

Om Rapid Säkerhet:
Verksamheten som ligger till grund för dagens Rapid koncern startades 1985. Dagens skepnad av Rapid har funnits sedan 1999 och sedan 2002 står Gabrielsson Invest som 100 % ägare. Rapid har utvecklats kraftigt de senaste åren och har en estimerad omsättning på ca 185 miljoner kronor och ca 350 anställda. Fokus för vår verksamhet har grundats i vår affärsidé och kvalitetspolicy som också genomsyrat verksamheten. Löner enligt gällande kollektivavtal.

Skicka in ditt CV och personliga brev till:
planering@rapidsakerhet.se

Märk ansökan med ”Ordningsvakt Huddinge”. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar! Rekrytering sker löpande