Rapid Säkerhet söker väktare på behov till ett objekt i Bålsta

Väktare

Omfattning: Heltid och behovsanställning
Antal jobb: 10

Kvalifikationer

Krav:
– Gymnasial utbildning
– God språkförmåga i svenska
– Väktarutbildning (grundutbildning)
– God språkförmåga i engelska

Meriterande:
– Arbetslivserfarenhet: väktare 1-2 års erfarenhet

Om jobbet

Rapid Säkerhet söker nu två utbildade väktare till ett uppdrag i Bålsta. Tjänsten består av stationär bevakning med receptiontjänst, yttre tillsyn samt rondering på ett stort, nybyggt lager. Arbetstider är 07 – 19 eller 19 – 07. Tjänsterna är behovsanställningar med tillträde snarast och goda möjligheter till heltidsanställning för rätt kandidat eftersom Rapid kommer att starta sin verksamhet på ytterligare ett objekt i Bålsta under sommaren 2023.

Vi söker dig som är säkerhetstmedveten, ansvarstagande och serviceinriktad då du kommer att vara ansiktet utåt för kunden och för Rapid. Du kommer att ha daglig kontakt med olika leverantörer, kundens representanter och kundens kunder.

Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad, trivs bra att arbeta ensam under långa pass, kan ta initiativ och egna beslut och drivs av att utvecklas tillsammans med arbetsgivaren och kunden.

Du behöver bo i närområdet eller på 30 minuter restid från Bålsta. Att kunna ta sig till jobbet med egen bil är en fördel. Kontakta oss för mer information.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsgivaren
Rapid Säkerhet AB
Var ligger arbetsplatsen?
746 34 Bålsta

Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För att ansöka till tjänsten, skicka ett mail med en personlig beskrivning och CV till kontakterna nedan! OBS! märk mailet med ”Väktare till Bålsta”.

Kontakt

Kadir Aytekin
Driftchef
kadir.aytekin@rapidsakerhet.se
08 564 221 01

Olivera Pobra
HR resurs
olivera.pobra@rapidsakerhet.se
08 564 221 03